Brendiranje sala za događaje – servis kojim ćete pridobiti pažnju i naklonost medija i javnosti, vezati ih za svoju kompaniju, kampanju i brend.

Brendiranjem sala omogućavamo vam da u toku medijskih događaja kreirate kompletan utisak i vašoj publici i medijima priuštite da uživaju svim čulima u poruci koju im prenosite. Ovim paketom, u kombinaciji sa svim drugim mogućnostima za savršenu prezentaciju po kojima je PR Centar poznat, slika o vašem događaju biće potpuna.

Opsti uslovi korišćenja:

Cijena: Na osnovu upita klijent dobija ponudu sa cijenama u eurima i bez PDV-a.  Plaćanje: na dan prihvatanja ponude, a najdalje 48 časova prije zakazanog termina za korišćenje usluga PR Centra.

Popusti: Zaključenjem ugovora sa PR Centrom, u zavisnosti od broja konferencija, skupova i drugih događaja tokom određenog vremenskog perioda. Ugovor sa PR Centrom pored popusta pruža i priviliegiju u plaćanju usluga sa valutom i do 30 dana. 

Otkazivanje termina/događaja/usluge : klijent dostavlja u pisanoj formi:

- 48 časova prije zakazanog termina – događaj se otkazuje sa nadoknadom od 50% ukupne cijene,

- u periodu kraćem od 48 sati od predviđenog događaja – puna dogovorena cijena.

O ovoj usluzi su rekli:

Eleonora Albijanić, šefica odeljenja za odnose sa javnošću u Elektroprivredi Crne Gore

„Prilikom organizovanja događaja za medije, PR službe kompanija prvenstveno su fokusirane na sadržaj same konferencije, oblikovanje poruka, razmišljanje o mogućim pitanjima i odgovorima, a sa druge strane ne smije se zaboraviti brendiranje samog mjesta događaja, koje takođe šalje poruku, odnosno treba da osnaži i podupre sam sadržaj. U tom smislu, ogromno je olakšanje kada u organizacionom smislu sa druge strane imate profesionalce koji vam, na osnovu vašeg inputa, ponude konkretno rješenje i prostor u potpunosti prilagode potrebama, do granica da je on prepoznat kao vaš prostor, a ne prostor PR centra.“